HIEMAN

TIETOA

IDEA-PUUSTA

Tarjoamme laadukkaita kokonaispalveluja kaikissa puusepänalan töissä yksittäisistä sisustusprojekteista laajempiin kokonaisuuksiin.

MEILTÄ MYÖS

Arkkitehtiyhteydet

Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua projektin kaikille osa-alueille.

Asennus

Asennamme toimittamamme tuotteet itse.

Kuljetus

Meillä on omaa kuljetuskalustoa ja toimitamme tuotteemme pääsääntöisesti itse.

IDEA-PUU OY

Idea-Puu Oy on suomalainen, mekaaniseen puuntyöstöön ja jatkojalostukseen erikoistunut puusepäntehdas Nummelassa. Ekologiset arvot, tuotannon ja tuotteiden ympäriystävällisyys ja päästöttömyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Idea-Puu Oy on saavuttanut maineen luotettavana ja osaavana projektisisustajana sisustaen mm. lukuisia julkisia tiloja ympäri Suomea – erityisesti pääkaupunkiseudulla.

 

Nykyisin Idea-Puu Oy:n toiminta on painottunut kokonaisvaltaisiin projekteihin. Pääsääntöisesti työmme ovat julkisiin tiloihin tarkoitettuja erikoiskalusteita sekä akustiikkaan liittyviä sisustustöitä.

Perheyritys on perustettu 1982. Yhtiön omistaa ja toimitusjohtajana toimii edelleen sen perustaja Aimo Schroderus yhdessä tyttärensä Virven kanssa. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 12 ammattitaitoista puuseppää, toimihenkilöä ja asentajaa.

Tästä kaikki alkoi

9

Vuonna 1982

Yritys aloitti toimintansa Salon lähellä Perniössä vanhalla kansakoululla. Alussa tuotanto koostui purjeveneiden sisustuksista sekä portaiden, kelokalusteiden yms. perinteisempien puusepäntuotteiden valmistuksesta.

9

Vuonna 1984

Idea-Puu muutti Vihtiin. Yritys valmisti pääasiassa keittiökalusteita, portaita ja ovia. Tuotevalikoima laajeni pikku hiljaa myös julkisten tilojen kalusteisiin ja silloiset tilat alkoivat käydä ahtaiksi ja epäkäytännöllisiksi.

9

Vuonna 1987

Ensimmäinen oma tuotantohalli valmistui Nummelan Veikkoinkorpeen. Samalla paikalla ollaan edelleen, joskin tiloja on toiminnan kasvun myötä laajennettu jo useaan otteeseen. Tällä hetkellä tuotanto- ja varastotiloja on yhteensä 3 800 m² neljässä eri hallissa.

PERUSTETTU

TEHTYÄ PROJEKTIA

TYÖNTEKIJÄÄ